Pacskó Dorka. Új Sarah a Vámpírok báljában.

Pacskó Dorka  hét éves korától játszik zenés darabokban, táncolt, énekelt. A színház iránti vonzalma a Pécsi Nemzeti Színházban kezdődött. Szívós, alázatos munkájával a musical irodalom egyik legnehezebb szerepét kapta meg a Vámpírok báljában 2021-ben.
Jelenleg a Budapesti Operettszínházban dolgozik. Az Abigél musicalben Kis Mari szerepét formálta meg. Háva szerepét játssza a Hegedűs a háztetőn című darabban. Ebben az évben az Újszínház  Kocsák Tibor- Miklós Tibor: Facia Negra című musicaljében is szerepet kapott.
Idézzük Dorka szavait új szerepéről:
„Példaértékűek számomra a West End, a Broadway és a PS Produkció musical előadásai Ez a színvonal és minőség az, ami folyamatos célként lebeg a szemem előtt. Ezért dolgozom és fejlesztem magam, hogy ehhez a színvonalhoz közelítsek. Ez a profizmus az, ami árad a Vámpírok Bálja musical minden egyes percéből. A zenétől kezdve a díszleten át a szereplőkig. A teljes alkotást áthatja az a törekvés, hogy nem engednek abból a minőségből, amit ettől a darabtól a világ bármely táján elvárnak. Minden alkalommal csodálattal néztem, és már évekkel ezelőtt eljátszottam a gondolattal, hogy egyszer szívesen kipróbálnám magam Sarah szerepében. Nemrég azonban felfigyelt rám a PS Produkció és jelezték, hogy szeretnének meghallgatni a szerepre! Óriási megtiszteltetés, egyben hatalmas szakmai kihívás, hogy csatlakozhatok a Vámpírok Bálja Társulatához!”